De cursus BiSL wordt op diverse plaatsen in Nederland op basis van open inschrijving aangeboden. Ideaal in het geval dat slechts één of enkele cursisten de cursus willen volgen. Je kunt hieronder eenvoudig een keuze maken en direct inschrijven. Komen de cursusdata of -locaties niet uit, aarzel dan niet contact op te nemen. Dat kan het eenvoudigst via een bericht naar info@bislsmart.nl.

Waarom kiezen voor een cursus bij BiSLSmart?

Simpel: BiSLSmart is de ENIGE opleider in Nederland met de focus UITSLUITEND gericht op functioneel beheer en informatiemanagement (= samen business informatiemanagement). Een superspecialist dus. Ook de consultancy-opdrachten die BiSLSmart uitvoert liggen op dit terrein.
Juist hierdoor is het bedrijf logischerwijs niet groot. Maar als het gaat om functioneel beheer en Informatiemanagement dan zit je bij BiSLSmart het best. De docenten hebben vanzelfsprekend allemaal vele jaren ervaring met BiSL, zeker ook uit de praktijk.

Kenmerken BiSL – Open Inschrijving

De cursus BiSL op basis van open inschrijving heeft de volgende kenmerken:

  • Cursus en cursusmateriaal conform EXIN-specificaties
  • Veel praktijkvoorbeelden en opdrachten om de link met de eigen werkzaamheden eenvoudig te kunnen leggen
  • Interactie met cursisten van andere bedrijven
  • Tips om BiSL zelf in de praktijk te brengen
  • Redelijke kosten per cursist, inclusief het EXIN examen

Cursusmateriaal

Elke cursist ontvangt:

  • Toegang tot de digitale leeromgeving met presentatie, uitgebreide woordenlijst, exameneisen en -tips en een literatuurlijst met nuttige aanvullende literatuur
  • Het boek “BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement” met alle theorie
  • EXIN proefexamens

Kosten

Doordat BiSLSmart de cursus vaak verzorgd en het de core business van het bedrijf is kan de cursus voor een scherpe prijs worden aangeboden.
De cursus kost ALL-IN (inclusief materiaal, koffie, thee, lunch en het EXIN-examen) € 945,- ex BTW. Voor de online cursus geldt een korting van € 100,-.

Neem je een collega mee voor dezelfde cursus, dan krijgen jullie beiden een korting van € 25,-. Kom je met zijn drieën, dan bedraagt de korting per cursist € 50,- en bij vier of meer cursisten van hetzelfde bedrijf zelfs € 100,-

Cursuskalender (en als u wilt meteen inschrijven)